Frost deken: bescherming voor planten - epische tuinieren

Frost Deken: Bescherming voor planten - Epische Tuinieren.

Epische Tuinieren is lezer-ondersteund. Wanneer u koopt via links op onze site, kunnen we verdienen een affiliate commissie.

Als je woont in een regio die verschillende seizoenen heeft, je hebt strategieën ontwikkeld voor het beschermen van planten tegen de kou voor enige tijd. Maar als je zoals ik, en je woont in een gebied dat steeds meer geraakt met koud weer in de winter als het klimaat verandert, je kan hebben geïmproviseerd. Of je ervaren met het overwinteren van uw tuin of niet, een vorst deken is iets nuttigs om bij de hand te hebben.

Frost dekens komen in vele verschillende vormen. Commerciële degenen zijn geweldig, maar er zijn tonnen opties buiten de producten gelabeld vorst deken. Als je weet wat je materiaal, je weet wat te doen wanneer de koude raakt, en hoe aan te passen wanneer de warmte weer stijgt. En je zult uw planten te beschermen in het proces.

Frost bescherming is belangrijk in gebieden waar de winter niet rotzooit rond. Bijvoorbeeld, hier in Texas, hebben we onlangs extreme verschuivingen van 30 graden Fahrenheit over een periode van slechts een uur ervaren. Dat is veel stress op de planten. Maar met de juiste vorst deken, Ik ben erin geslaagd om dingen gezond te houden.

En dat kun je ook! Nu je je planten water gegeven hebt voor de bevriezing, laten we het hebben over vorstdekens in al hun vormen en functies. Dan kun je beslissen wat het beste werkt voor je situatie.

De term vorstdeken beschrijft een categorie van gewasbeschermingsmogelijkheden.

Een vorst deken is een vel van stof, plastic, of ander materiaal dat wordt gebruikt om planten te bedekken in koude. Er zijn verschillende soorten vorst deken, sommige ontworpen om gewassen te beschermen, anderen ontworpen om planten te beschermen in een thuistuin. Sommige zijn lichtgewicht, terwijl anderen zijn zwaarder. Sommige zijn commercieel geproduceerd en gespecialiseerd, terwijl anderen zijn gemaakt van dingen liggen rond het huis. Ze zijn bedoeld om de tedere bladeren van planten uit de kou te houden, zodat ze overleven winter en sneeuw. Soms worden ze drijvende rij covers genoemd. Het verschil tussen vorst dekens en drijvende covers is belangrijk, dus we hebben een deel van dit stuk gewijd aan het uitleggen van de verschillen tussen hen.

Teder zaailingen hebben meer bescherming nodig dan gevestigde planten.

Frost dekens functioneren op verschillende manieren afhankelijk van waar ze gaan. Wanneer u online winkelt voor een commerciële vorst deken heb je opties voor zowel in-ground en verhoogde bed oplossingen. Laten we een beetje praten over de verschillen daar.

De aarde zal altijd warmer zijn dan de lucht omdat de watermoleculen in de aarde de grond opwarmen en helpen om wat warmte te bewaren terwijl de lucht bevriest. Hoewel dit het geval is, kunnen planten nog steeds koude schade oplopen als ze in de aarde worden geplant en blootgesteld aan ijskoud weer. Om die reden wil je iets vinden dat je planten kan beschermen zonder ze aan te raken.

Boventerrain bedden hebben de neiging om warmer en ontdooien sneller in een bevriezing. Ze maken het ook gemakkelijker om een rij dekking systeem specifiek voor het bed te maken. Hoewel er ingebouwde bescherming met verhoogde bedden, hoe langer de bevriezing duurt, hoe langer ze in het bereik van worden beschadigd. Goede toepassingen om planten te dekken is belangrijk. Een ding heb ik geleerd is dat als uw planten zijn klein genoeg om te zitten onder de bovenkant van het verhoogde bed, een eenvoudig blad of deken over de top aangebracht voldoende.

kun je dat kader ook gebruiken voor grotere planten.

Een ding zul je nodig hebben ongeacht de vorm van vorst deken is een soort van ondersteuning om het materiaal van de deken weg te houden van de bladeren van planten of gewassen. Licht raakt gevangen in en stuitert rond het verhogen van de temperatuur als het interageert met de warmte van de grond. In de zon, de temperatuur onder je vorst deken kan overal van 30 tot 50 graden warmer dan het is buiten. Als je met behulp van plastic, dat verschil is op het hogere einde. Gewassen die onder een vorst deken op 50 graden kunnen worden gebakken als ze aanraken van kasplastic of zelfs een oud bedzeil. Het plaatsen van planten in deze situatie nadat ze ervaren een barst van koude belastingen hen onnodig.

Tenzij de vorst deken die u gebruikt heeft ingebouwde steun, mode uw eigen. Ik woon in een achtertuin met tonnen bamboe, zodat bamboe staken houden mijn vorst deken. PVC buizen kunnen worden gevormd tot hoepels, en een hoepel huis kan uw vorst bescherming. Zelfs boom takken en stokken, houten staken, of dowel staven werken. Wat je kunt krijgen uw handen op om de stof of plastic weg te houden van uw planten is geweldig. Steunen ook verhogen de vorst dekens boven de aarde, vallen warmte en vocht binnen. Goede ondersteuningen beschermen uw planten door langdurige periodes van koude en vorst. Hoop huizen en ingelijste bescherming zijn geweldig voor mensen die leven door middel van poolse winters.

Commerciële vorststoffen worden in kleine of grote hoeveelheden verkocht.

Zoals besproken, zijn er vele opties als het gaat om vorstdekens. Frost dekens van commerciële retailers zijn ontworpen om te vangen in de warmte die je nodig hebt om uw planten te beschermen, zonder al de drukte en het fniksen van zelfgemaakte methoden. Echter, met behulp van een deken of vel om planten te dekken kan vrijwel gratis zijn voor sommige.

In het algemeen, commerciële vorst dekens zijn geweven polypropyleen stof in verschillende gewichten die planten in sneeuw en ijs dekken. Soms lichtere versies worden gebruikt in het vroege voorjaar als rij bescherming voor licht en late vorst. Ze worden ook gebruikt om insecten en vogels uit jonge gewassen en planten die hun eerste voetsteun in een seizoen. Thicker versies zijn niet geschikt voor lichte vorsten en invasies van insecten en vogels, hoewel, omdat ze niet toestaan genoeg licht en lucht door om planten gezond te houden. Lichtgewichten zijn beter voor een koude snap of een snelle winter storm.

Sommige commerciële vorst dekens zijn open-weave doek, en anderen zijn geplastificeerd. Plastic vorst dekens vallen in veel meer warmte dan stof degenen doen. Vergeet niet om ze uit wanneer de zon opkomt en de temperatuur stijgt, zodat je niet koken uw planten of gewassen.

Het nadeel van commerciële opties is dat ze kunnen duur zijn, en soms bestellingen gemaakt online dont komen op tijd. Als commerciële vorst dekens niet een optie voor u, of als gevolg van financiële overwegingen of timing, stof bed lakens en dekens zijn een geschikte vervanging. Ze zullen de basis dingen die je nodig hebt een vorst deken te doen: ze zullen uw planten te beschermen tegen vorst, val in warmte via zonlicht, en helpen de bodem vocht te behouden. Ze zijn niet zo doorlaatbaar als lichtere stof commerciële vorst dekens, maar ze dont trap in zo veel warmte als plastic. Alles wat je hoeft te doen met deze is ze verspreid over en rond ondersteunt naast uw planten. En hoewel ze dontvangen zo veel warmte als plastic, je wilt ze te verwijderen wanneer de temperatuur stijgt ook. Wees gewaarschuwd, deze kunnen zwaar genoeg zijn om te voorkomen dat zonlicht bereiken van uw planten!

Als u een rol canvas liggen rond voor het schilderen, of het doen van handmatige arbeid die vereist een druppel doek, kunt u een deel van het uit te rollen voor uw planten. Hoewel dit een levensvatbare stof optie, het niet zo veel bescherming als een commerciële vorst deken of een strak gebreide plaat biedt. Canvas materiaal is niet geweven zo strak en kan een beetje meer koud in. Toch, als dit is uw enige optie zal het planten beschermen in een situatie waar je iets snel nodig hebt. Hoewel zijn doorlaatbaar, het moet worden verwijderd wanneer het licht breekt voor de dag en de temperatuur stijgt. Canvas kan zeer zwaar worden wanneer nat, en laat bijna geen licht door naar de planten.

Tarps kan ook worden gebruikt om een plant te beschermen tegen vorst. Echter, ze zijn niet grote lange termijn. Voor lange termijn situaties, gebruik een ander materiaal. Tarps arent gemaakt om gewassen te beschermen bij vorst, en kan eigenlijk het overbrengen van vriestemperaturen naar plantenweefsel. Planten onder een zeil niet krijgen dezelfde bescherming als ze zouden tegen een vorst deken of zelfs een gewone deken. Tarps kan worden gebruikt om stoffen covers te beschermen tegen smelten sneeuw, echter. In plaats van sneeuw smelten direct op uw stof schild, en het verspreiden van die chill naar uw gewassen, zal het zeil het water af te rollen. Dus, gebruik ze als een aanvulling op uw zelfgemaakte stof vorst deken.

is het ontworpen om direct zonlicht, warmte en vorst ook weerstaan. In tegenstelling tot een zeil, zal kas plastic planten beschermen, en val in het licht nodig om ze gezond te houden in de lange termijn winters. Greenhouse plastic is vooral nuttig in combinatie met hoepel huizen. Je kunt het bijna overal vinden, van tractor supply stores tot big-box distributeurs. Sommige kassen plastics komen in een kit die u kunt installeren voor de winter. Sommige komen in losse vellen die u kunt snijden naar de juiste grootte. Kwekers gebruikt om om te gaan met de elementen zijn goed-bewust van de kracht van dit materiaal. Echter, een ding om aandacht te besteden aan is de warmte in uw plastic beschermer. Dit materiaal is gemakkelijk te kopen, installeren en beheren, maar je moet verwachten dat het hogere einde van de temperatuur van de lucht te verhogen wanneer de zon het raakt. Verwijder het op een berekende manier, en je zou kunnen zweren door het!

Je hoeft misschien alleen maar een paar kwetsbare planten te beschermen.

Zet eenvoudig, een drijvende rij cover is een frame met een vorst deken die u kunt verwijderen en vervangen als nodig tijdens de koude seizoenen. Dit kan een kader voor uw tuin. Dit kunnen hoepels die je kunt plaatsen over uw verhoogde bed of een soort frame dat vorstdoek of plastic over hen. Dezelfde regels gaan voor drijvende covers: te veel warmte belastingen uw planten onnodig, dus beweeg ze zodra het te warm wordt.

Een ding om te onthouden met stof drijvende covers is hoe lichter hoe beter. Vooral in kleine tuinen, waar een drijvende vorm van bescherming zou kunnen zijn overkill, je wilt iets gemakkelijk op uw en uw planten. Soms zware stof of plastic niet alleen belasting van uw planten, maar kan een belasting op u als je probeert om het te verplaatsen en te verwijderen. Als je wilt kopen, je moet weten de grootte van tevoren. Je kunt je eigen in plaats van te kiezen om te kopen, hoepels zijn zeer gemakkelijk te maken, te monteren wanneer nodig, en opnieuw in elkaar te zetten. Houten frames misschien te zwaar, maar voor telers met rij gewassen, de zware optie kan gemakkelijk en het beste zijn. Zolang als je laden iets zwaar met wat hulp, het laden van een frame zou de beste optie zijn om de lucht rond uw planten warm te houden.

Sommige materialen hebben verrassende toepassingen als het gaat om vorst dekens. Acryl batting gebonden aan bomen is een eenvoudige, goedkope oplossing die kwekers kunnen gebruiken in een snufje. Als u berekend de afstand tussen uw bomen, kunt u kopen acryl stof op die grootte plus sommige om uw planten voor een dag of zo. De slag (of stof) houdt de lucht binnen warm en maakt een passende vorst deken waar geen staken nodig zijn vanwege de bomen. De acryl stof kan te veel zijn voor een vroege vorst in het voorjaar waar de lucht isnt zo bevriezen dat je een strak afgesloten deken nodig hebt.

Plankets of soortgelijke vorst zakken zijn een nieuwe vorm van stof bescherming voor een plant in het koude seizoen. Deze zijn speciaal gemaakt om te vangen in warme lucht en te beschermen planten tegen vorst. Ze hebben een kneuzing koord opgenomen in de stof die het gemakkelijk maakt om affix het aan bijna elk frame of plant. Plankets zijn geweldige stof opties voor een plant in een pot, ook. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen. De stof is lichtgewicht en ademend. Als u op zoek bent naar een stof vel om gewassen te beschermen tegen bevriezing van het weer, dit is een geweldige optie.

Tuinvorstpreventie zorgt voor uw plantenveiligheid.

A: Vorstdekens kunnen alles zijn van oude dekens en lakens tot gespecialiseerde kasplastic en commerciële vorstdekens. Je hebt staken nodig om het laken van uw tuin te houden.

V: Kun je vorstdekens overdag aan laten?.

A: Ervan uitgaande dat het vriest, ja. Maar let op de temperatuur binnen dikkere vorstdekens kan overal van 30 tot 50 graden warmer zijn dan buiten.

A: Ze doen! Soms te goed, hoewel sommige beter geschikt zijn voor langdurige situaties dan anderen, en sommige zijn beter voor slechts een nacht of twee.

if (mobile) { // Mobile version

let children = $(". entry-content > p");

let ad_div = $(html_mobile);

$(children[0]). trigger("eg_ship_bed_load," {

article_element: children[1],

ad_div: ad_div

else { // Desktop version

let children = $(". entry-content > *");

let ad_div = $(html_desktop);

$(children[4]). trigger("eg_ship_bed_load," {

article_element: children[4],

ad_div: ad_div

}jQuery).

Ik creëerde Epische Tuinieren om te helpen leren.

hoe om het even wat te groeien, ongeacht waar ze leven in de wereld.

Epische Tuinieren is lezer-ondersteund. Wanneer je koopt via links op onze site, kunnen we een affiliate commissie verdienen. Als Amazon Associate, verdienen we uit kwalificerende aankopen.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Borderpakket siergras - Schaduwplanten - Leliegras haag.

Cortaderia Selloana Pumila Dwergpampasgras. In het voorjaar terugsnoeien op 15 tot 25 cm is prima. Cortaderia selloana of pampasgras is een prachtig siergras, waarvan zo´n vijftien soorten voorkomen. Een prachtige wintergroene gras-soort die u goed als solitair kunt gebruiken, maar ook bijvoorbeeld als groep aan kunt planten. Alleen op deze manier bent u gegarandeerd van verse en gezonde planten!.

Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund.

Borderpakket siergras - Zon & Halfschaduw - Hoge siergrassen met schitterend winterbeeld - pakket A. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Als je een witte pluim wil kies je de gewone. komt uit Argentië, Brazilië, Uruguay.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Droogbloemen boeket - Black & White - 70 cm - Droogboeket - Natuurlijk Bloemen. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Afhankelijk van hoe dicht je ze op elkaar wilt hebben kun je er 1 of 2 per strekkende meter pakken.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Deze en honderden andere planten zijn te zien in ons tuininspiratiepark. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Maandagavond voorafgaande aan uw levering krijgt u van ons een mail met de bezorgdag én bezorgtijd. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Op den duur zouden ze elkaar anders namelijk ook in de weg zitten.  In zaaisels komen uiteraard beide typen voor en ze worden al verkocht voor ze in bloei komen. Onder normale weersomstandigheden blijven de pluimen maandenlang mooi.

Pampas pluimen Natuurlijke tint - 15 stuks Pampas gras 70 cm Droogbloemen Cortaderia Droogbloemen boeket Pampasgras gedroogd Pampas pluimen.

500PCS Seeds White Pampas Grass Cortaderia Selloana Ornamental Plant. Ook kunt u een borderplan op maat aanvragen, daarin combineren wij Pampasgras Cortaderia selloana met bijpassende borderplanten, heesters enzovoorts. Bladplanten die zo hoog worden dat ze in de zomer omvallen, kunt u voor de langste dag (21 juni) voor de helft afknippen, waardoor de plant bossiger zal groeien. 000 tevreden klanten gingen je voor!. helaas nog geen witte pluimen op deze hoogte.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost cortaderia selloana

Pampasgras heeft niet veel bemesting nodig.

Het maakt dus niet uit of je de p9 kiest of de c5 liter pot, ze worden uiteindelijk even groot.

Pampasgras is een tweehuizige tuinplanten. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Fluffy Pampas - 15 stuks - Droogbloemen - Droogbloemen pluimen - Naturel grassen - 70 cm - Natuurlijk Bloemen. Die als solitair of in kleine groepen geplant kan worden. PAMPAS GRASS PINK RARE Cortaderia Selloana SEEDS ROSEA ORNAMENTAL Perennial +. U krijgt uitsluitend verse en gezonde planten geleverd, omdat wij geen planten op voorraad hebben!. redelijk (b) (-14,9 tot -12,3°C), USDA zone 7b.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

'Pumila' worden soms binnenshuis in een vaas gezet. 10 x Cortaderia selloana ‚Rosea' 1 Liter(Ziergras/Gräser/Stauden) Pampasgras. Het is niet gelukt om de vraag te versturen. Pampasgras verdraagt een temperatuur tot -20 graden Celsius. Borderpakket siergras - Zon & Halfschaduw - Hoge siergrassen met schitterend winterbeeld - pakket A. Pampasgras - Cortaderia selloana is toegevoegd aan uw winkelwagen!.                                    Orderbedrag.

Er zijn zowel mannelijke als vrouwelijke bloemen en die worden steeds op verschillende planten aangetroffen.

Maar er zouden bij goed uitgegroeide planten bloempluimen moeten verschijnen. We hebben uw vraag ontvangen en zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De bloemen zijn dus eenslachtig en de planten tweehuizig. met name in het jonge stadium zijn maatregelen nodig om ze tegen erg lage temperaturen te beschermen. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Doordat u haar snoeit zullen nieuwe bladeren / scheuten minder snel beschadigen.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen